Política

El PP esmena les ordenances fiscals de Figueres

El grup popular presenta vuit al·legacions al text del govern local

El grup del PP a l'Ajuntament de Figueres ha presentat vuit al·legacions al text de modificació de les ordenances fiscals presentat per l'equip de govern local. Demanen que s'apliqui una rebaixa del 10% en el tipus de gravamen de l'IBI per compensar pujades anteriors, que es modifiqui el percentatge de pagament i el termini per pagar l'IBI a tres quotes. També volen una bonificació del 5% de l'IBI en rebuts anticipats, d'un 3% en el pagament de rebuts domiciliats i d'un 90% en el rebut de l'ICIO en les obres d'edificis amb aluminosi.

Reclamen que es congelin les taxes de la quota d'entrada a les piscines d'estiu, que els que tenen vehicles elèctrics puguin aparcar gratis en les zones blava i verda, i que es consideri una bonificació als locals que paguin per tenir terrassa sempre que tanquin abans del màxim de l'hora permesa per l'ordenança municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia