Política

El judici a a Mas, Ortega i Rigau, en directe al web d'El Punt Avui

El nostre digital retransmetrà l'emissió del canal 324 en temps real

Envieu les imatges d'aquesta jornada història a la nostra galeria o publiqueu fotos i opinions a Twitter i Facebook amb el hastag #EPAdefensa9N

Aquest dilluns 6 de febrer Catalunya, acostumada des de la gran manifestació en defensa de l'Estatut del 2010 a protagonitzar jornades històriques, en viu una més. Tant l'edició digital com la de paper hem preparat un dispositiu especial amb l'objectiu d'oferir la millor informació i anàlisi, i en el menor temps possible. Per aquest motiu podreu seguir el que passi a l'interior del judici en temps real a través del nostre web, des d'on retransmetrem l'emissió que ofereix el canal públic de notícies 324. És el primer cop que ambdós mitjans col·laboren en una cobertura informativa.

Hem canviat el disseny del digital de manera que durant els dies del judici la fesomia de la part superior i central d'aquest es modifiquen en funció del que succeeix al carrer i a l'interior del TSJC. Entre els canvis més destacables hi ha la integració del nostre canal de Twitter a la part superior del diari per oferir-ne la màxima visibilitat. També incorporem, com hem fet en altres moments destacables de la nostra història recent, una galeria de fotografies dedicada exclusivament al seguiment del 6F i dels dies posteriors.

Sigueu periodistes

Des d'El Punt Avui digital el que volem és fomentar al màxim la participació dels ciutadans en aquest fet informatiu. Us demanem que ens envieu fotografies del que estareu vivint, sobretot a l'exterior del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i durant el viatge d'anada en autocar, tren o cotxe, per tal que les publiquem a la nostra galeria. Només cal que entreu a www.elpuntavui.cat i a la secció La Galeria premeu el botó “Envia'ns les teves fotos”. Si sou usuaris registrats podreu enviar-les directament; si no ho sou us heu de registrar perquè puguem identificar els autors de les fotografies.

Teniu altres canals alternatius per publicar al nostre diari. Totes les fotografies, comentaris, informacions o vídeos gravats amb Periscope que acompanyeu amb l'etiqueta #EPAdefensa9N seran presents al Timeline del canal d'@elpuntavui a Twitter, que estarà ubicat a portada. Si sou més de Facebook, ja sigui per penjar-hi fotos o fer servir Facebook Live, poseu el mateix hastag, #EPAdefensa9N, i els compartirem a la nostra pàgina de Facebook d'El Punt Avui. Sempre us queda un darrer recurs que és adreçar-nos un correu a [email protected].



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona
política

Aragonès diu que no té sentit una qüestió de confiança i demana a Sánchez que “planti cara” a la ultradreta

barcelona

Manos Limpias admet que la denúncia contra la dona de Sánchez es basa en retalls de premsa

Barcelona
política

Illa diu que respecta el “parèntesi” de Sánchez i crida els socialistes a la “resistència”

barcelona
política

Jordi Pujol : “Ara toca Junts, votaré Puigdemont”

barcelona
Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona
estat espanyol

Europa reacciona a la “bomba a Espanya” de la possible dimissió de Sánchez

barcelona