Política

municipal

El PSC de Mataró recrimina a CiU el pacte secret amb el PP del 2011

La plantada que CiU de Mataró va fer a l'alcalde, David Bote, en la signatura dels pactes amb el PP i C's per aprovar els pressupostos municipals ja té resposta. La portaveu del grup socialista a l'Ajuntament, Núria Moreno, va admetre ahir que, tot i respectar-la, no entenia la reacció dels socis perquè en el mandat passat l'aleshores alcalde, Joan Mora (CiU), va tancar un acord de governabilitat amb el PP en secret que, tot i haver-se signat, mai no es va portar a la pràctica. “Els nostres acords han estat públics, potser els han incomodat, però quan els necessitaven el 2011 bé que ho van fer”, va afegir-hi Moreno. Malgrat aquest episodi, el PSC confia en l'estabilitat del pacte que manté amb els convergents i que aquesta entesa es pugui allargar fins al final del mandat.

Moreno, que va defensar “l'indiscutible caràcter social” dels pressupostos de Mataró, va reivindicar la voluntat de “mà allargada” del govern municipal amb la resta de grups polítics per aconseguir el màxim suport possible. Prova d'això és que la gran majoria d'al·legacions del comptes municipals presentades per l'oposició es van acceptar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia