Política

municipal

infraestructures

El PDeCAT dona suport al nou polígon de Ripoll

La formació creu necessari el projecte de la carretera de les Llosses

L'equip de govern de Ripoll va rebre ahir el suport públic del PDeCAT en el controvertit projecte de la zona industrial de Can Franquesa, a la carretera de les Llosses, contra el qual s'ha format una plataforma ciutadana. Els integrants de l'oficina parlamentària del PDeCAT a les comarques de Girona van escenificar la seva posició amb una visita al Ripollès “per conèixer la realitat del territori”, en la qual aquell projecte va ser el tema central. A la trobada van assistir l'alcalde de Ripoll i diputat al Parlament, Jordi Munell; el president comarcal del partit i president del Consell Comarcal, l'alcalde de Campdevànol, Joan Manso; la diputada al Parlament Dolors Rovirola, i el diputat al Congrés Sergi Miquel, així com alguns alcaldes i caps de llista del PDeCAT al Ripollès.

Arguments

L'amfitrió, Jordi Munell, va explicar-los el projecte d'industrialització –presentat pel seu grup municipal a l'Ajuntament– a la zona de Can Franquesa. Per l'alcalde, “l'impacte que tindria el projecte seria molt positiu i generaria nous llocs de treball i consum intern dels mateixos treballadors, amb el mínim impacte al medi ambient”.

“Revertir la situació”

En la mateixa línia, Joan Manso va manifestar que “és una realitat que la comarca del Ripollès perd dramàticament població”. “Això només es reverteix d'una manera, i és amb llocs de treball i més implantacions d'empreses i buscant la captació de nous públics.” Manso també va assegurar que el seu partit té l'objectiu de donar suport a l'economia, tot respectant l'entorn.

De la seva banda, Sergi Miquel va explicar el posicionament dels parlamentaris a les corts generals. Per ell, “aquest projecte és una actuació responsable per part de l'Ajuntament de Ripoll, que es preocupa que noves famílies puguin instal·lar-se a la ciutat i tenir una feina a prop”.

Finalment, Dolors Rovirola –responsable de l'oficina parlamentària– va afegir-hi que ella i la resta de parlamentaris presents havien tingut un especial interès a anar a la comarca del Ripollès a donar suport al projecte del polígon industrial de Can Franquesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA