Política

Continua el judici per la Gürtel amb les factures d'actes d'Aguirre a la taula

La subdirectora general de Gestió Econòmica de la Comunitat de Madrid Concepción Brea va ordenar revisar el “maremàgnum” de factures per actes en els quals participava l'expresidenta Esperanza Aguirre, en detectar-hi irregularitats

La subdirectora general de Gestió Econòmica de la Comunitat de Madrid Concepción Brea, que ha declarat avui, en la sessió del judici per la trama Gürtel, va ordenar revisar el “maremàgnum” de factures per actes en els quals participava l'expresidenta Esperanza Aguirre, en detectar-hi irregularitats.

L'Audiència Nacional ha reprès avui la vista per aquest cas amb les declaracions de testimonis. La citada funcionària ha recordat que amb l'arribada d'Aguirre a la presidència de la Comunitat de Madrid es van incrementar els actes, fins a dos o tres cada dia, i es va començar a contractar empreses del presumpte líder de la trama Gürtel, Francisco Correa. “En l'època de Gallardón també es feien actes, però un al mes, potser.” Un altre dels acusats, que en el moment dels fets que ara són jutjats era viceconseller de Presidència, Alberto López Viejo, era l'encarregat de contractar aquestes empreses. “Les factures tenien moltíssims defectes, conceptes genèrics, repetits, duplicats, desconeguts i per això moltes les retornàvem.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia