Política

CDC admet que el gest d'Estefanell aplana el camí al cartipàs manresà

La portaveu del govern de Manresa, Àuria Caus, va assegurar ahir que la decisió de fer un pas al costat de Mireia Estefanell –que aquest diari ja va avançar en l'edició d'ahir– “afavorirà la negociació del nou cartipàs” entre ERC i CDC i “permetrà afrontar les converses amb millor predisposició”. Després de l'anunci d'Estefanell, CDC encara el futur “amb més optimisme i confiança”.

Caus, però, va lamentar que “una decisió tan lògica s'hagi fet esperar tant”, una situació que, entén, ha fet posar al límit la governabilitat de Manresa i ha provocat que s'hagi generat molta incertesa des que l'alcalde, Valentí Junyent, va retirar les competències a Estefanell a causa de la polèmica generada al voltant de la gravació a David Bonvehí.

La portaveu també va confirmar que les reunions amb ERC s'iniciaran amb tota probabilitat a partir de dimarts amb la idea que la situació, que s'arrossega des de divendres sant, “es resolgui al més aviat possible pel bé de la ciutat”.

Amb tot, Caus va detallar que, al matí, Estefanell encara no els havia comunicat la decisió i que l'alcalde i el govern municipal se n'havien assabentat a través d'aquest diari. Al migdia, la republicana ho va comunicar de manera oficial.

Entra Neus Comellas

CDC va anunciar ahir que Neus Comellas ocuparà el lloc que deixarà Olga Sánchez. Assumirà el càrrec després que Meritxell Soler, a qui correspondria l'acta, comuniqués que renunciava al seu dret. Comellas és directora comercial de Catalunya Ràdio i responsable de vendes al mercat estatal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia