Política

Actes de la CUP a Girona per l’equador del mandat

Assenyalen els “10 punts calents” de la ciutat i faran trobades veïnals per fer balanç

La CUP-Crida per Girona va presentar ahir la campanya Girona 10: no tot són flors i violes amb motiu dels dos anys de mandat municipal, que vol “assenyalar les principals mancances i els reptes de la ciutat”. Els regidors cupaires Laia Pèlach i Lluc Salellas van recórrer els “10 punts calents” de la ciutat, on van instal·lar plafons explicatius amb les temàtiques que creuen que cal abordar prioritàriament. Concretament, els 10 lemes i punts on s’han instal·lat són: L’estafa del TAV: una ciutat per (re)cosir, al parc Central; La futura entrada sud: participem-hi!, a les naus de l’antiga Simon; Mobilitat verda i cohesionadora, a l’accés a Girona Est; Debatem el model cultural gironí, a l’antic Modern; Per un canvi en la gestió de residus, a Sant Daniel; Els pisos turístics com a símptoma, a la plaça Sant Feliu; Per una gestió pública de l’aigua, al pont de la Barca; Defensem el Trueta i la sanitat pública, al Trueta; Participació: joves i grans, volem decidir!, a l’esquerra del Ter, i Dones, atur i precarietat. a la seu d’Eulen.

Actes i trobades veïnals

D’altra banda, la formació ha programat múltiples actes per a les pròximes setmanes per exposar la feina feta i recollir opinions i propostes de la ciutadania i les entitats. El tret de sortida serà un col·loqui amb els 4 regidors dimarts que ve a la Rosaleda (19 h). Després hi haurà 9 trobades veïnals obertes als barris. Els actes es clouran amb l’Assemblea per la Unitat Popular, el 5 de juliol al parc del Migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia