Política

guerra de banderes

‘Guerra’ per les estelades, a Calafell

L’ANC i ERC pengen estelades al carrer i la regidora del PP els envia la policia

El Partit Popular de Calafell sembla estar disposat a fer valer el seu poder en el govern municipal i arribar on calgui per evitar que onegin banderes estelades en espais públics del municipi. Aquest cap de setmana, la titular de Turisme, Maite González, va enxampar membres de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i militants i regidors d’ERC penjant banderes independentistes al passeig Marítim i, després de recriminar-los que aquella acció està prohibida per les ordenances municipals, no va dubtar ni un moment i va telefonar al cap de la policia local perquè enviés una patrulla al lloc dels fets. Minuts després, dos agents del cos es van personar a la zona i van identificar les persones que estaven penjant les banderes, i les van obligar a desistir de les seves intencions, de manera que l’acció reivindicativa va quedar estroncada. No contents amb això, hores després l’altre regidor del PP, titular de la cartera de Via Pública, hi va enviar la brigada municipal perquè tragués, una per una, les estelades que havien penjat.

En un comunicat a través de Facebook, Jordi Cerveró, secretari d’organització d’ERC de Calafell, ha denunciat que són víctimes d’una persecució i que l’actitud dels regidors del PP va contra la llibertat d’expressió. Segons Cerveró, la penjada de banderes és una forma de protesta del seu partit i per denunciar l’incompliment de les obligacions de l’Ajuntament com a membre de l’AMI.

Younes Abouyaaqoub és l’autor material de l’atemptat de Barcelona

Els Mossos difonen una imatge del sospitós i fan una crida a la col·laboració ciutadana

La investigació confirma la relació entre el jove de Vilafranca mort a Sant Just Desvern amb la fugida de l’autor material de l’atropellament

Barcelona
 

Baixen a nou els ferits crítics en l’atemptat de Barcelona

Barcelona
 
L’IMPERI DEL SOL PONENT

La llum de l’Amèrica Llatina

barcelona
 

Rubí acomiada les dues víctimes del municipi

Rubí
 

Els Mossos traslladen a Barcelona el jove detingut a Alcanar

Tortosa
 

Identificat el conductor de l’atemptat de Barcelona

Barcelona
 

“Per què a mi no?”

barcelona
 

Ple català en la reunió avui del pacte antigihadista

barcelona
 

Els germans de Ripoll

barcelona