Política

Agenda presidencial

Qui vol xatejar amb el president Puigdemont?

Puigdemont xatejarà amb ciutadans dimecres, entre les 13 i les 13.30 hores, a través de l’app catalana Zonetacts

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, xatejarà aquest dimecres 2 d’agost amb ciutadans a través de l’app mòbil catalana Zonetacts. La conversa serà entre les 13 i les 13.30 hores i prop de 200 persones ja s’han inscrit i connectat al xat debat. Entre les qüestions que haurà de respondre Puigdemont n’hi ha sobre el futur de la república catalana, com es gestionarà la campanya electoral pel referèndum, quins suports es necessiten o quin resultat serà vinculant en termes de participació. També preocupa als ciutadans què passarà amb les pensions de jubilació, la possibilitat que el talent jove no marxi a l’estranger o com serà el model de funcionariat català. Qualsevol persona que ho vulgui encara pot adreçar la seva pregunta al president de la Generalitat descarregant l’app Zonetacts i vincular-se al xat amb Puigdemont a l’apartat Discover.

Segons detalla Zonetacts, hi haurà un xat amb el president de la Generalitat que serà en viu i només estarà actiu mentre duri el directe. S’obrirà mitja hora abans de l’inici del xat amb el president i es tancarà mitja hora després d’acabar. L’objectiu és que les persones que ho desitgin puguin xatejar directament amb el president i que els hi respongui els seus dubtes, tot prenent nota de les seves idees. Paral·lelament, hi haurà un altre xat obert sobre Idees i preguntes. Aquest xat estarà obert de forma permanent i s’utilitzarà com a una forma d’interacció prèvia i posterior entre totes les persones que vulguin participar en el xat amb el president.

De fet, Puigdemont obrirà un perfil a l’app Zonetacts per establir una nova eina de comunicació directe entre el president i la ciutadania per resoldre directament tots els dubtes sobre el referèndum de l’1 d’octubre i sobre tot allò que preocupa als catalans. Hi haurà un segon xat del president de la Generalitat i serà el proper 29 d’agost, entre les 16 i les 17 hores, en un combinat entre Zonetacts i Facebook Live. Les preguntes s’hauran de fer a través de l’app i el president les anirà contestant en directe per Facebook.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Impliquen Trump en els esforços per a no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona