Política

Cop islamista a Barcelona

El govern i l’Ajuntament convoquen una manifestació a Barcelona dissabte que ve amb el lema: ‘No tinc por’

La marxa que impulsen les dues administracions contra el terrorisme s’iniciarà en els Jardinets de Gràcia a les 18 hores i baixarà fins a plaça Catalunya

Carles Puigdemont avisa: “Ens agrada el veí, ens agrada el diferent i ens agrada la diversitat i no aconseguiran que canviem la nostra manera de construir el país”

‘No tinc por’, el clam que espontàniament s’ha convertit en la resposta de la ciutadania al brutal atemptat a les Rambles dijous passat, serà el lema de la manifestació que govern i Ajuntament han convocat dissabte 26 d’agost a Barcelona. Segons ha anunciat l’alcaldessa, Ada Colau, la marxa s’iniciarà en els Jardinets de Gràcia a les 18 hores i baixarà pel passeig de Gràcia fins a plaça Catalunya.

Colau ha fet l’anunci en una breu compareixença davant els mitjans de comunicació juntament amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després que signés en el llibre de condolences que el consistori ha posat a disposició de la ciutadania per mostrar el seu suport a les víctimes.

Fins a les sis de la tarda d’aquest dissabte, més de 2.200 persones han expressat la seva solidaritat amb les víctimes i amb tot el poble al saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Aquest espai estarà obert, avui i demà, de 10 a 20 hores, perquè els ciutadans puguin escriure les seves dedicatòries al llibre de condol que s’han preparat.

Puigdemont ha aprofitat per donar les gràcies als ciutadans de Barcelona “per la resposta que han donat a la gent que ens volien agenollats”. “Ens volien vençuts i ens hem aixecat més forts”, ha afirmat. I és que, “ens agrada el veí, ens agrada el diferent i ens agrada la diversitat i no aconseguiran que canviem la nostra manera de construir ciutat, de construir país, de construir món”, ha argumentat.

El president del govern considera que els ciutadans esperaven de les administracions “eficàcia policial i un missatge de confiança”. I, al seu entendre, “ho hem aconseguit”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

L’entorn i els socis de Sánchez l’animen a continuar

Barcelona
escòcia

L’SNP trenca la coalició de govern amb els Verds

barcelona
política

La incertesa per la carta de Sánchez sacseja l’inici de campanya pel 12-M

barcelona
Estat espanyol

Feijóo diu que Sánchez fa una “operació de supervivència política”

Estat espanyol

La fiscalia demana arxivar el cas contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona
política

Aragonès diu que no té sentit una qüestió de confiança i demana a Sánchez que “planti cara” a la ultradreta

barcelona
Estat espanyol

Manos Limpias admet que la denúncia es basa en retalls de premsa

Barcelona
política

Illa diu que respecta el “parèntesi” de Sánchez i crida els socialistes a la “resistència”

barcelona