Política

El consolat espanyol de Perpinyà bloquejat per 500 manifestants

La convocatòria de la concentració s’ha fet avui mateix a través de les xarxes socials

Els concentrats s’han dirigit després en manifestació cap al centre de la capital nord-catalana

Unes 500 persones s’han manifestat aquesta tarda davant el consolat espanyol de Perpinyà per denunciar l’actuació de la policia espanyola i la Guardia Civil en la repressió del referèndum de l’1-O a “la Catalunya Sud”.

La manifestació ha estat convocada a través de les xarxes socials avui mateix. En el text de la convocatòria s’hi podia llegir “Benvolgut demòcrata, te citem avui dilluns 2 d’octubre a les 18:30h al consolat espanyol a Perpinyà. L’1 d’octubre les policies espanyoles van atacar i matracar persones que volien votar, que volien participar a un acte democràtic exemplar.

Més de 2.200.000 persones varen poder votar malgrat les amenaces, però les agressions inacceptables se van multiplicar tot al llarg de la jornada. Solidaritat amb Catalunya i amb els demòcrates.”

Els centenars de concentrats s’han dirigit en manifestació, tot seguit, cap al centre de la capital de les comarques catalanes sota administració francesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia