Política

Tres morts en accidents de trànsit aquest dissabte

Un jove de 26 anys és atropellat de matinada al polígon industrial de Valls

Dos motoristes en dos sinistres a la C-16, a Guardiola de Berguedà, i a la C-260, a Castelló d’Empúries

Tres homes han perdut la vida aquest dissabte com a conseqüència de tres accidents de trànsit a Valls, Guardiola de Berguedà i Castelló d’Empúries.

Un jove de 26 anys ha mort atropellat per un cotxe poc abans de tres quarts de sis de la matinada al carrer Licoristes, un dels vials del polígon industrial de Valls. El conductor del turisme implicat en l’atropellament era amic del finat i, per causes que es desconeixen, l’ha envestit mortalment.

Els dos joves havien passat la nit junts en una discoteca propera. Un tornava a casa a peu i l’altre en cotxe. Els Mossos d’Esquadra assenyalen que els primers indicis no apunten a un homicidi dolós sinó a una mort accidental per imprudència. El conductor hauria donat positiu a la prova d’alcoholèmia, segons apunten altres fonts.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), una dotació dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Valls.

El segon accident s’ha produït cap a un quart de tres del migdia al quilòmetre 113,3 de la C-16, a l’altura de Guardiola de Berguedà, segons el Servei Català de Trànsit (SCT).

Per causes que encara s’investiguen, un tot terreny i una motocicleta han xocat. L’impacte ha provocat al mort del conductor del vehicle de dues rodes, de 69 anys i veí d’Igualada.

Dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació de Bombers de la Generalitat i una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del SEM han treballat al lloc de l’accident.

L’accident ha obligat a donar pas alternatiu en aquest punt fins pocs minuts abans de les cinc de la tarda.

El tercer accident mortal ha passat quan faltaven pocs minuts per un quart de cinc de la tarda al punt quilomètric 39,8 de la C-260, a Castelló d’Empúries, ha informat Trànsit.

Per causes que encara es desconeixen, el conductor de la moto s’ha accidentat i com a conseqüència de l’impacte ha perdut la vida.

Fins al lloc s’hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del SEM. La C-260 s’ha tallat en els dos sentits de la marxa per facilitar les tasques dels serveis d’emergències.

35 motoristes morts

Aquestes dues últimes víctimes eleven a 35 els motoristes morts a Catalunya el 2017. Trànsit demana a aquest aquest col·lectiu més percepció de risc i consciència de la seva fragilitat i, a la resta d’usuaris, respecte i actituds de protecció per reduir les víctimes a la carretera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia