Política

la resposta de Madrid a l'1-O

El major Trapero, ovacionat en arribar a la feina

Llarg i emotiu aplaudiment. Així han rebut aquest dimarts al matí el major Josep Lluís Trapero a la seva arribada al complex central d’Ègara que la policia té a Sabadell. Per la xarxa , han començat a circular ràpidament vídeos que recollien aquest moment .

Una ovació que es produeix l’endemà que la jutge Carmen Lamela el deixés en llibertat amb mesures cautelars acusat d’un delicte de sedició. Lamela ha retirat el passaport a Trapero, li ha prohibit abandonar l’Estat espanyol i l’obliga a comparèixer cada quinze dies al jutjat més pròxim al seu domicili.

"Sempre hem treballat amb lleialtat. Lleialtat al Govern i lleialtat a l'autoritat judicial. Diguin el que diguin és el que hem fet sempre i és el que continuarem fent", ha indicat Trapero, en el seu breu i improvisat discurs, que els Mossos d'Esquadra han difós a les xarxes socials. El major ha agraït les mostres de suport dels seus companys i ha reconegut que els actuals "no són moments fàcils", sinó "durs i desagradables", per això necessita una mica de temps per pair" la seva situació, en la qual ahir la jutge el va deixar en llibertat malgrat que la Fiscalia havia demanat presó incondicional. Trapero ha animat els mossos a continuar treballant com han fet "tota la vida", perquè estan construint "una de les millors policies del món. "Sempre us he dit que som una eina per a la gent, per fer millor la vida de la gent", ha indicat. El major, que anava vestit amb roba informal de paisà, ha insistit que els Mossos d'Esquadra pretenen "protegir la gent", perquè els ciutadans puguin tenir "una vida digna i puguin desenvolupar les seves activitats amb seguretat". "Estan sent moments durs i desagradables", ha reconegut Trapero, que ha animat als comandaments i agents dels Mossos d'Esquadra a continuar treballant amb professionalitat per fer bé "i amb dignitat" la seva feina. "És el que us demano, us agraeixo l'actitud (de mostrar-li avui el seu suport públicament) però ho torno a dir, el que més m'ajuda i el que més ajuda al cos és que torneu als vostres lloc de treball i continueu fent exactament el mateix que heu estat fent fins ara. És el que penso que dignifica el cos i ens fa grans", ha sostingut Trapero. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona