Política

atacs a l'escola catalana

Els inspectors de Catalunya desmenteixen que s’adoctrini a l’escola catalana

La subdirecció general de la Inspecció d’Educació, òrgan responsable de la direcció i coordinació de les funcions d’inspecció a Catalunya, ha respost aquest dimarts les declaracions realitzades per un inspector d’educació al diari El Mundo sobre l’adoctrinament a les escoles catalanes i ha destacat que el sistema es caracteritza pel respecte a la pluralitat i diversitat. Així, ha reconegut “l’excel·lent” tasca ’ que fan els docents dels centres educatius.

Des de la Inspecció s’ha recalcat que les opinions d’aquest inspector eren a “títol individual” i que no representaven en cap cas, el col·lectiu dels inspectors d’aquest organisme, ni tampoc responien “a la realitat” del sistema educatiu català.

La Inspecció també ha recordat que els inspectors disposen, dins el marc normatiu que regula l’organització, de canals de comunicació per informar de manera “fefaent” dels fets que consideren rellevants i contrastats.

En la mateixa línia. l’Associació d’Inspectors d’Educació de Catalunya han manifestat “el seu rebuig per aquestes afirmacions, que són falses i que responen a un ús partidista de l’educació”.

“En l’exercici de les funcions que com a inspectors tenim encomanades d’assessorament, avaluació i supervisió, tant en centres públics com privats de Catalunya, hem treballat arreu amb excel·lents equips de mestres i professors implicats en el respecte als valors de pluralitat, diversitat i convivència”, afegeix l’entitat que aplega el 90% dels inspectors a través d’un comunicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia