Política

Setge al procés sobiranista

Els diaris europeus apunten a la suspensió de l’autogovern

“Un intent inesperadament contundent” assenyala el web del ‘New York Times

‘Libération’ considera que Rajoy ha posat Catalunya sota tutela

La premsa estrangera s’ha fet ressò de l’intent del govern espanyol d’agafar les regnes del govern de Catalunya. Els digitals dels principals diaris coincideixen a assenyalar que es tracta d’una suspensió de l’autonomia en tota regla, lluny del que aquest matí, apuntava el president Mariano Rajoy. És “un intent inesperadament contundent d’aturar el secessionisme català en els seus camins”, assenyala en un lloc destacat la web del New York Times .

“S’inicia el procés de suspensió”, escriu el digital de Le Figaro . La majoria de diaris a la xarxa s’han afanyat a treure la notícia a les capçalera del mitjà. “El govern espanyol decideix posar a Catalunya sota tutela”, resa la notícia que obre el digital de Libération .

“Espanya vol govern regional” sentencia el diari Frankfurter Allgemeine . Aquest mitjà considera que davant d’aquest anunci els catalans encara poden “sorprendre”. També es fa ressó de les declaracions de dirigents europeus, preocupats per la solvencia econòmica. Die Welt també considera que Madrid ha iniciat la suspensió de l’autogovern de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia