Política

Setge al procés sobiranista

Un centenar d’ertzaines signen un manifest de suport a Trapero i els Mossos d’Esquadra

Asseguren que l’actuació de la policia catalana va ser “exemplar” l’1-O

Un grup d’un centenar d’ertzaines ha signat un manifest de suport als Mossos d’Esquadra i, en especial, al major del cos, Josep Lluís Trapero, “davant la constant i reiterada desqualificació per part d’alguns sectors socials, polítics i de mitjans de comunicació”. El manifest aplaudeix l’actuació de la policia catalana en els darrers temps i, sobretot, durant l’1-O.

En aquest sentit, recorden que s’actués, des dels Mossos, evitant qualsevol tipus de pràctica abusiva. “Volem fer-vos sentir que no esteu sols i que sempre que la Policia actuï així, serà mereixedora del màxim respecte i reconeixement”, recita el manifest. Sobre Trapero, el grup d’ertzaines li reconeix una actuació “exemplar” d’acord al principi de jerarquia i subordinació a l’autoritat: “Està sent tractat injustament per alguns sectors de la societat i volem transmetre-li la proximitat, companyonia i escalf”.

“Volem manifestar la nostra més sincera solidaritat, recolzament i reconeixement, a quants integren aquesta institució”, afirmen en al·lusió als Mossos d’Esquadra. Els ertzaines asseguren que l’actuació dels Mossos ha estat d’acord amb la legalitat, imparcial i amb respecte “escrupolós” al principi d’igualtat i no discriminació.

Els agents també recorden que tota actuació policial s’ha de regir pels principis d’adequació i proporcionalitat. “Qualsevol ciutadà es mereix el millor tracte, el millor servei, la millor seguretat, el major benestar, el major respecte i una pau real”. L’acompliment professional, diuen, dels Mossos d’Esquadra en aquesta línia “és mereixedor del més sonor aplaudiment, reconeixement i agraïment”.

“Sens dubte, la defensa i garantia de la pau, la seguretat ciutadana i la llibertat del poble català està en bones mans”, recita el manifest de suport als Mossos. “Seguiu així. Catalunya ho agrairà i la llibertat dels catalans us ho reconeixerà”, conclou el comunicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estat espanyol

Brussel·les expedienta Espanya per la presumpció d’innocència

barcelona
iran

L’Iran condemna a mort un raper per donar suport a les protestes de Mahsa Amini

barcelona
Política

Mor Andreu José Mestres, el batlle més longeu de Collbató (1983-1995)

política

La CUP proposa un pla de xoc a l’escola per fer front al retrocés del català

salt
rússia

Detenen el viceministre de Defensa acusat d’haver acceptat un suborn

barcelona
política

El govern nega que amagués l’acord per actualitzar les condicions de Hard Rock

barcelona
guerra a gaza

Israel mobilitza dues brigades de reservistes en el sud de Gaza

barcelona
política

ERC exigeix que la Policia marxi de la Prefectura de Laietana

barcelona
Estats Units

El Senat aprova el paquet d’ajuda militar de 95.000 milions a Ucraïna, Israel i Taiwan

Barcelona