Política

Eleccions 21-D

Dolors Bassa, cap de llista d’ERC a Girona per al 21-D

L’alcalde de Sarrià, Roger Torrent, serà el número dos, i Anna Caula ocuparà el tercer lloc de la candidatura gironina

El llibreter Guillem Terribas, com a independent, tancarà el llistat

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa, actualment a la presó pel seu suport al procés independentista, serà la cap de llista d’ERC a les comarques gironines. El consell nacional d’ERC celebrat ahir a Barcelona va ratificar la candidatura, aprovada per aclamació en tots els congressos comarcals de la demarcació. Acompanyaran Bassa al capdavant de la llista l’alcalde de Sarrià de Ter i diputat al Parlament en la legislatura que ara es renovarà, Roger Torrent, com a número dos, i Anna Caula, també diputada, com a número tres. El llibreter saltenc Guillem Terribas tancarà com a independent la llista d’ERC a la demarcació de Girona.

Els candidats comarcals

Per comarques, els candidats seran els següents. Pel Gironès, Roger Torrent, Anna Caula, Àlex Barceló i Marta Casacuberta. A l’Alt Empordà la candidata serà Agnès Fàbregas (coordinadora territorial de Joventut a Girona) acompanyada de Joan Fàbrega, Mercè Bosch i Joan Sabartés. Al Baix Empordà el diputat al Parlament i portaveu nacional d’ERC, Sergi Sabrià, serà el candidat. L’acompanyaran Olga Palahí, Sílvia Romero i Joan Figueras. L’alcalde de la Vall d’en Bas, Lluís Amat, serà el candidat per la Garrotxa acompanyat d’Anna Barnadas. L’assemblea comarcal del Pla d’Estany va escollir Francesc Castañer com a candidat i, darrere seu, Roser Masgrau. A la Selva serà el diputat al Parlament Jordi Orobitg, acompanyat per Ester Soms, Marta Contreras i Albert Sanz. Al Ripollès la candidata serà l’alcaldessa de Vallfogona, Carme Freixa, acompanyada de Sergi Albrich. A la Cerdanya l’escollit és Elies Nova i Inglés.

El president de la federació regional d’ERC a les comarques gironines, David Mascort, va expressar ahir el seu orgull que Bassa sigui la cap de llista per Girona: “Ens honora que la lideri la Dolors, amb els valors i dignitat que representa. La nostra consellera de Treball, Afers Socials i Famílies que està empresonada per, simplement, haver complert el mandat democràtic que els ciutadans van decidir a les urnes el 27-S i, posteriorment, l’1 d’octubre.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona
estat francès

Aproven una llei que castiga la discriminació capil·lar

barcelona

Banyoles aspira a organitzar el mundial de piragüisme marató del 2028

BANYOLES