Política

Setge al procés sobiranista

Puigdemont: “Un Estat que tenia com a confident el cervell dels atemptats de Barcelona no té límits”

El president de la Generalitat cessat acusa el govern espanyol de seguir “l’estratègia de la por”

Carles Puigdemont subratlla a través de les xarxes socials que la seva aposta “és d’esperança i per tant de pau”

El president de la Generalitat cessat, Carles Puigdemont, ha tornat a acusar aquest dissabte el govern espanyol de seguir “l’estratègia de la por” i ha assenyalat que “un Estat que tenia com a confident policial el cervell dels atemptats de Barcelona no té límits” i “és capaç de tot”.

En un tuit en el seu compte oficial , Puigdemont ha escrit: “L’estratègia de la por sempre s’acompanya de violència”, en al·lusió a les acusacions abocades ahir per la secretària general d’ERC Marta Rovira, qui va dir que el govern “va amenaçar” per “múltiples vies” amb enviar l’exèrcit i amb “morts als carrers” si es mantenien els plans independentistes.

“La nostra estratègia és d’esperança i per tant de pau. Un Estat que tenia com a confident policial el cervell dels atemptats de Barcelona no té límits. Ja sabem que és capaç de tot”, ha escrit Puigdemont des de Brussel·les.

El director del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), Félix Sanz Roldán, ha sol·licitat comparèixer al Congrés per explicar si ha existit cap relació entre persones d’aquest organisme i l’imam de Ripoll, Abdelbaki Es Satty, líder de la cèl·lula gihadista que va atemptar a Barcelona aquest estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia