Política

Territori

Protesta contra el nomenament de Santi Vila com a director general d’Aigües de Banyoles

El CDR del Pla de l’Estany convoca una concentració a Banyoles

Els manifestants denuncien el que consideren un cas de “portes giratòries” entre ex-alts càrrecs de l’administració i l’empresa

Un centenar de persones s’han concentrat a les vuit del vespre davant la seu d’Aigües de Banyoles per protestar contra el recent nomenament de l’exconseller Santi Vila com a director general de la companyia.

L’acció ha estat convocada pel Comitè de Defensa de la República (CDR) del Pla de l’Estany per denunciar el que consideren un “exemple clar del mecanisme de portes giratòries entre ex-alts càrrecs de l’administració i l’empresa privada”.

També critiquen que el nomenament de l’exconseller i exalcalde de Figueres s’ha produït un dia després que finalitzés el termini establert de dos anys del règim d’incompatibilitats per a alts càrrecs que estan al servei de la Generalitat. Durant l’acte s’ha llegit un manifest que portava per títol Per una República amb les aigües clares, prou portes giratòries.

Entre els assistents, hi havia membres de la CUP de Banyoles, un partit que ha criticat el fitxatge de Vila amb l’empresa privada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia