Política

Municipal

La CUP de Figueres acusa Felip de no complir acords

La formació anticapitalista prioritza el compliment de l’acord en què es comprometia a fer una auditoria a l’empresa Ecoserveis abans d’impulsar la nova gestió dels serveis urbans

La CUP de Figueres acusa l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip (PDeCAT), de no voler complir l’acord signat l’any passat que va facilitar l’abstenció dels anticapitalistes en el pressupost del 2017, en què, entre altres acords, el govern del PDeCAT es comprometia a fer una auditoria a l’empresa mixta Figueres Ecoserveis durant el 2017 “abans d’impulsar una nova gestió”. “L’alcaldessa ja ha dit que no complirà aquest acord”, va assenyalar ahir la CUP a través d’un comunicat.

A més, demanen a Felip que pensi “més enllà de les seves necessitats particulars i que recuperi les partides retallades de caràcter social acordades l’any 2017”. La CUP entén que les necessitats urgents dels figuerencs no han canviat respecte a l’any passat i que aquestes no haurien de ser oblidades quan ja no són necessàries per les “necessitats aritmètiques del ple”. “La facilitat de Marta Felip per no complir acords ens preocupa i debilita, encara més, la confiança de la CUP tant en la seva gestió com en la seva paraula”, afirmen els cupaires.

L’any 2017 la CUP de Figueres va apostar per una proposta “de mínims” per afrontar els problemes estructurals de la ciutat. La intenció de la formació independentista era “dotar els àmbits estratègics de ciutat d’un full de ruta d’actuació” en diversos vessants: en polítiques socials, igualtat i educació. A més, en la negociació del pressupost del 2017, la CUP –recorda– va proposar l’eliminació de partides que implicaven l’obertura de nous projectes; evitar “despesa supèrflua inassumible” (concretat en la retirada de la partida per al Museu del Circ), i la realització d’una auditoria a l’empresa Ecoserveis que ara consideren que no s’ha portat a terme.

LA FRASE

La facilitat de Marta Felip per no complir acords ens preocupa i debilita la confiança tant en la seva gestió com en la seva paraula
CUP Figueres

Els detalls del contracte de neteja, dimarts

Dimarts vinent es començaran a fer públics els detalls del nou contracte d’escombraries de Figueres. L’Ajuntament ha convocat els ciutadans a una sessió informativa que es farà al Cercle Sport i que anirà a càrrec de l’alcaldessa, Marta Felip; el regidor de Serveis Urbans, Quim Felip, i el director de Serveis Urbans, Jordi Cabot.

El nou contracte de serveis se sotmetrà al ple del dia 25 per a l’aprovació. Qui assisteixi a l’acte podrà preguntar qualsevol detall de la proposta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona
estat espanyol

Europa reacciona a la “bomba a Espanya” de la possible dimissió de Sánchez

barcelona
ESTAT ESPANYOL

Rovira empatitza amb Sánchez i li recorda que ella és a l’exili

BARCELONA
estat espanyol

Puigdemont anima Sánchez a presentar una qüestió de confiança

barcelona
estat espanyol

Feijóo acusa Sánchez de desistiment de funcions i de victimitzar-se

barcelona
estat espanyol

Yolanda Díaz dona suport a Sánchez i crida a “defensar la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Rufián: “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona