Política

Afganistan

18 persones moren en l’atac a un hotel de Kabul

L’assalt a l’establiment freqüentat per estrangers es prolonga durant 12 hores fins que els atacants han sigut abatuts

Almenys 18 persones han mort en l’assalt talibà a l’hotel Intercontinental de Kabul que ha acabat aquest diumenge després de dotze hores d’enfrontaments amb els atacants. No obstant, la televisió afganesa assegura que el balanç de víctimes es queda curt.

“Confirmem que en l’atac que es va iniciar la nit de dissabte 18 persones han mort, catorze d’elles són estrangeres i quatre, afganesos”, ha indicat el portaveu d’Interior Nasrat Rhimi. Entre les persones que han perdut la vida hi ha nou ucraïnesos, un grec, un kirguís i tres estrangers encara no identificats. Rahimi ha afirmat que onze de les persones mortes són treballadors de l’aerolínia afganesa Kam Air.

A més, s’han rescatat les persones que hi havia a dins de l’Hotel Intercontinental, més d’un centenar, entre personal i clients. Algunes persones han pogut fugir de l’edifici despenjant-se pels balcons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia