Política

Trump acusa l’FBI de no haver investigat prou l’atacant de Florida

El president dels EUA, Donald Trump, va tornar ahir a enfrontar-se a l’FBI. El mandatari va acusar l’oficina de no haver impedit la mort de 17 persones en un col·legi de Florida dimecres passat i va considerar que la policia federal perd “massa” temps en la investigació sobre la ingerència russa en les eleccions nord-americanes del 2016. “És una autèntica pena que l’FBI hagués omès els senyals enviats pel tirador del col·legi de Florida. No és acceptable”, va piular. “Passen massa temps intentant demostrar la col·lusió russa amb la campanya Trump: no hi ha col·lusió. Dediqueu-vos a les coses importants i feu-nos sentir orgullosos”, va publicar el president a la xarxa social. En realitat, l’FBI no dirigeix la investigació sobre la trama russa des del maig del 2017, quan va ser destituït el director de l’oficina federal, James Comey i el cas va agafar-lo el fiscal especial Robert Mueller.

D’altra banda, milers de persones, entre elles supervivents de l’atac a l’escola Marjory Stoneman Douglas, van manifestar-se a Fort Lauderdale, al sud de Florida, per reclamar un nou marc legal que restringeixi l’accés d’armes a la població civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia