Política

Setge al procés sobiranista

Báñez diu que Puigdemont és un “miserable” per haver demanat explicacions per la relació entre el CNI i l’imam de Ripoll

La ministra titlla el candidat de JxCat de “covard” perquè va “fugir a Brussel·les per no donar la cara davant la justícia i complir amb la legalitat”

La ministra d’Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha assegurat que el candidat de JxCat, Carles Puigdemont, és un “miserable” per demanar explicacions per la relació entre el CNI i l’Imam de Ripoll, Abdelbaki es Satty, considerat el presumpte cervell dels atemptats de Barcelona i Cambrils de l’agost del 2017.

En una entrevista a la cadena COPE, la ministra ha assegurat que Puigdemont “falta a la veritat” i ha considerat que “és una vergonya que ho digui algú que ha estat al capdavant de la Generalitat de Catalunya, que és una gran institució pública espanyola”.

Báñez ha titllat al candidat de JxCat de “covard” perquè, segons ella, va “fugir a Brussel·les per no donar la cara davant la justícia i complir amb la legalitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia