Política

terrorisme

l'atemptat de les rambles

Báñez (PP) diu que Puigdemont és un “miserable” per voler saber més dades del 17-A

Carles Puigdemont ha reclamat, en relació als atemptats de Barcelona i Cambrils, que s’expliqui la relació entre el CNI i l’imam de Ripoll

Segons la ministra d’Ocupació, Puigdemont, si qüestiona la transparència del govern espanyol “falta a la veritat” i és “una vergonya”

“Sabíem que el senyor Puigdemont era un covard, que va fugir a Brussel·les per no donar la cara davant la justícia i complir amb la legalitat. Però ara sabem des d’ahir que és un miserable, perquè falta a la veritat i és una vergonya que ho digui algú que ha estat al capdavant de la Generalitat de Catalunya, que és una gran institució pública espanyola.” Això ha dit la ministra d’Ocupació, Fátima Báñez, de Carles Puigdemont, en una entrevista que li ha fet la Cope. La ministra està molt ofesa per la piulada d’aquest cap de setmana en què el President demanava explicacions sobre la relació entre el CNI i l’imam de Ripoll. No és pas la primera vegada que es fa aquesta reclamació i no és tampoc Carles Puigdemont el primer que ho fa. A la piulada de la discòrdia, Puigdemont diu: “17A: queden molts interrogants sobre la taula, immenses injustícies per reparar i moltes responsabilitats per depurar. Temps al temps: cauran caretes i es restabliran dignitats.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia