Política

Procés sobiranista

Junqueras i Rovira defensen que l’independentisme ha entrat en “una nova fase”

El president i la secretària general d’ERC publiquen un article conjunt on defensen la importància de seguir treballant per construir majories àmplies i transversals per guanyar un país

El president d’ERC, Oriol Junqueras, i la secretària general, Marta Rovira, signen aquest divendres un article conjunt, titulat Construïm la majoria, guanyem el país , en el què defensen que l’independentisme ha entrat en “una nova fase”.

Així, aposten per construir una majoria “més sòlida, més consistent i més transversal per superar una divisió de blocs”. “Hem mesurat les nostres forces, hem constatat la nostra fortalesa però també les nostres febleses. Si la nostra fortalesa roman intacta i som capaços de superar les nostres febleses, ens en sortirem”, afegeixen els dos dirigents d’ERC.

I és que l’objectiu, segons Junqueras i Rovira, ha de ser “ampliar la base”. “Hem de comptar fins a tres. El que generi consensos i complicitats cap al projecte republicà, endavant. El que no en generi, descartem-ho”, argumenten. Al seu entendre cal foragitar “la corrupció, el cofoisme, les males cares i les males paraules, les simplificacions i les simplicitats, el menysteniment de les diferències ... perquè inevitablement ens condueixen al fracàs”.

Els líders republicans conclouen: “aquest país, aquest futur, l’hem de construir cada dia, pas a pas, sense defallir. Començant, avui, per fer Govern, i fer del govern un instrument efectiu, i al servei de l’interès general, per a construir un país per a tothom ”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia