Política

Plega el quart edil de l’equip de govern de la Cellera de Ter

L’equip de govern de la Cellera de Ter, de la Cellera Acció Municipal, ha viscut aquesta setmana un canvi amb l’entrada de Jordi Vila per Mercè Vilarmau, que va deixar el càrrec per raons familiars. Vila va prendre possessió en el ple extraordinari de dimecres. Vilarmau és la quarta regidora dels nou edils que integren l’equip de govern que plega des del principi de mandat. L’alcalde, David Sarsanedas, valora la feina que han fet tots els companys que han plegat i atribueix el fet a la seva “voluntat de servei”.

Sarsanedas valora l’honestedat de Vilarmau, que ha vist –diu el batlle– que “no s’hi podia dedicar [a la regidoria] el temps que hauria volgut”. “El compromís de tots és donar el màxim i, si algú veu que no té la mateixa disponibilitat [que al principi], prefereix deixar-ho. Ens sap molt greu que plegui”, hi afegeix. Vilarmau era la segona tinenta d’alcalde i edil de Cultura.

Abans de Vilarmau (número 3 de la llista), havien plegat Narcís Pou (4), Oriol Amargant (5) i Sònia Gómez (7). Gómez era la regidora de Salut; Amargant, el de Promoció Econòmica i Entorn, i Narcís Pou, el d’Entorn. El mes de juny del 2017, Sarsanedas explicava que la feina a l’Ajuntament –gairebé de manera voluntària– era com una cursa de relleus. “Si un no pot, que ho agafi un altre”, deia traient ferro a l’assumpte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia