Política

Els Comuns lamenten que es convoqui “a correcuita” un ple merament “burocràtic”

Sobre el viatge de Torrent a Ginebra, Alamany afirma que “fa massa temps que s’allarga aquest tipus d’agenda”

Catalunya en Comú Podem valora “totes les accions que vagin a garantir drets polítics a diputats” en referència al viatge que el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, farà aquest dimecres i dijous a Ginebra per portar fins als estaments de l’ONU la “vulneració de drets fonamentals” als diputats de la Cambra catalana. Tot i així, la portaveu de la formació, Elisenda Alamany, assenyala que “fa massa temps que s’allarga aquest tipus d’agenda”. “I crec que l’agenda principal per a la gent és tenir un Govern efectiu que ens faci recuperar el nostre autogovern i que posi fi al segrest de les nostres institucions en mans del Partit Popular, que actualment té quatre diputats al Parlament”, apunta.

En una compareixença davant la premsa aquest dimarts després de les reunions de la Mesa del Parlament i la Junta de Portaveus, la portaveu de Catalunya en Comú Podem ha criticat que es convoqui un ple “a correcuita” dimecres vinent per debatre qüestions com la recuperació de la paga extra, quan el termini s’esgota l’endemà. Indica que es tracta d’una “gesticulació” davant unes circumstàncies que els comuns ja havien denunciat fa un temps i ha lamentat que el ple convocat no és per a “la investidura d’un president que posés fi al bloqueig”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia