Política

Bescansa renuncia a anar de número dos d’Errejón a Madrid

La diputada ho anuncia després de la filtració d’un document que planteja un pla per desbancar Iglesias que titlla d’“esborrany sense firma”

Afegeix que no ha estat revisat ni té el suport dels implicats

La diputada de Podemos, Carolina Bescansa, ha renunciat a ser la número dos d’Íñigo Errejón a la llista electoral a la Comunitat de Madrid per les eleccions del maig de 2019. En un text difós ahir a la nit a través del seu compte de Twitter ha anunciat la renúncia i ha desmentit “un esborrany sense firma” ni revisió, ni suport dels implicats, que planteja un pla per a desbancar Pablo Iglesias de la Secretaria General de Podemos i prepara les bases d’una candidatura d’unitat a Madrid. Bescansa ha explicat que és un document elaborat pel seu equip que “ni tan sols té la condició d’esborrany” i considera que pot danyar la imatge de la candidatura i de Podemos. Tant Bescansa com Errejón s’han desvinculat del document.

Aquest matí, el diputado de Podemos ha dit que ha proposat al secretari general de Podemos a Madrid, Ramón Espinar, i a la portaveu a l’Asamblea, Lorena Ruiz-Huerta, una llista “d’unitat” per a “treure” al PP de la Comunitat de Madrid, segons apunta l’agència Efe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia