Política

Pedro Sánchez veu “més a prop” les eleccions a Catalunya

El líder del PSOE considera que Puigdemont té “un full de ruta clar, que és desestabilitzar la política espanyola”

“Rebutja absolutament” les manifestacions del president del F.C. Barcelona sobre la llibertat d’expressió

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dijous en una entrevista a Telecinco que veu “més a prop” la celebració d’unes noves eleccions a Catalunya perquè el president Carles Puigdemont té “un full de ruta clar, que és desestabilitzar la política catalana, aprofundir la bretxa social entre catalans i desestabilitzar la política espanyola”. Segons Sánchez, ERC i el PDeCAT haurien d’evitar que s’imposin els “interessos personals del senyor Puigdemont i prioritzar els dels milions de persones a Catalunya que necessiten ja un govern”. “Crec que és important que ERC i el PDeCAT facin una reflexió conjunta de com es poden emancipar de Puigdemont, passar pàgina i configurar un govern per al 100% dels catalans”.

Sánchez també ha respost les manifestacions del president del F.C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, d’aquest dimecres, on va demanar als aficionats que dissabte es desplacin a Madrid per la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla, que respectin “tots els símbols identitaris”. Però en paral·lel, el president del Barça va opinar que els xiulets no són per “menystenir cap símbol”, sinó com a “protesta” per “determinades actituds contra el poble de Catalunya en els darrers anys”. Bartomeu va tancar el parlament subratllant que la junta del Barça defensarà “sempre” i “per damunt de tot” el dret a la llibertat d’expressió, un dret fonamental que ha considerat “innegociable”.

Sánchez ha “rebutjat absolutament” aquestes manifestacions. “De blaugranes n’hi ha a tot Espanya, no només a Catalunya, i una de les millors formes de respondre les manifestacions del president blaugrana és que altres blaugranes aficionats de la resta d’Espanya posaran globus vermells”. Segons el líder del PSOE, cal no “polititzar” l’esport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia