Política

ERC no veu clar que la reforma de la llei de la presidència es pugui votar la setmana que ve

JxCat vol que s’aprovi en el ple previst per dijous i divendres

ERC no veu clar que hi hagi temps suficient perquè la reforma de la llei de la presidència que permetria una investidura a distància de Carles Puigdemont es pugui votar en el ple de dijous i divendres que ve. Fonts dels republicans apunten que podria no haver-hi temps i que s’hauria de deixar per un altre ple de la cambra.

Aquest dijous acaba el termini perquè el Consell de Garanties Estatutàries emeti dictamen sobre la reforma. Un posicionament que no és vinculant però sí necessari per poder portar la reforma de llei al ple del Parlament. A partir d’aquí, la Mesa haurà de tramitar el dictamen i admetre les esmenes que puguin presentar els grups parlamentaris.

Fonts parlamentàries asseguren que previsiblement fins dimecres es podran presentar aquestes esmenes però el calendari encara no està tancat. Tot plegat mentre va corrent el compte enrere. El 22 de maig acaba el termini per decidir si hi ha president de la Generalitat o es convoquen eleccions de manera automàtica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia