Política

El PNB ja ha decidit el vot en la moció de censura

El partit basc informa a través de les xarxes socials que el portaveu Aitor Esteban ho dirà en la seva intervenció de la tarda al Congrés

El Partit Nacionalista Basc (PNB) ha afirmat a través d’una piulada a les xarxes socials que ja ha pres una decisió sobre el sentit del seu vot en la moció de censura del PSOE contra Mariano Rajoy i que la comunicarà el seu portaveu al Congrés, Aitor Esteban, en la seva intervenció d’aquesta tarda. Segons la piulada, el PNB ha pres la decisió i la comunicarà “en els propers minuts” al Grup Basc. Als passadissos del Congrés, Esteban ha respost als mitjans de comunicació que la decisió es coneixeria “aviat” i que intentaria “que estiguessin atents” al seu discurs. El vot del PNB torna a ser decisiu, com ho va ser en el cas dels pressupostos, perquè la moció de censura tiri endavant, després que Cs ja hagi dit que no hi donarà suport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia