Política

Junts per Catalunya a Rajoy: “Passi-ho bé”

El grup independentista qualifica de “desolador” que Sánchez nomeni Borrell, Calvo, Ábalos i Ribera ministres

Assegura que crea “més desencís”

La decisió del líder del PP, Mariano Rajoy, de plegar i deixar la presidència del seu partit després d’haver estat desallotjat de la Moncloa per la moció de censura ha estat rebuda amb satisfacció a JxCat. La portaveu adjunta del grup, Gemma Geis, ha volgut ser sobradament explícita i, en ser preguntada en roda de premsa, ha respost dirigint-se a ell directament. “Passi-ho bé, senyor Rajoy”, ha dit en conèixer la notícia. I és que per a Geis, el popular “va acabar de la pitjor manera possible, prevaricant en no publicar decret de nomenament de consellers amb els drets intactes”, i considera que ha “perjudicant els catalans, independentistes i no independentistes, durant aquests anys”.

La satisfacció per la marxa de Rajoy, però, no ha tapat la decepció que Geis assegura que estan tenint a JxCat pels ministres que s’estan conformant com a membres del nou govern del socialista Pedro Sánchez. “No deixa de ser desolador el que anem sabent”, ha arribat a dir. I és que per a la portaveu adjunta, Josep Borrell –que serà ministre d’Exteriors- és “aquell que va dir que s’havia de desinfectar Catalunya”, Teresa Ribera –ministra d’Energia i Medi Ambient- és “aquella que va validar el projecte Castor que tant patiment i tants diners ha costat”, José Luis Ábalos –ministre de Foment- és “qui va comparar els CDR amb la ‘kale borroka’ i va dir que el procés era xenòfob i populista”, i la vicepresidenta Carmen Calvo és “la ideòloga i negociadora del 155”. “No podem veure amb més desencís els noms que van sortint”, ha conclòs Geis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia