Política

La carta

El començament d’una nova etapa

Mai hauria pensat que el moment que des de fa temps havia escollit per fer pública la meva decisió respecte a si em presentaria o no a les properes eleccions del maig del 2019 seria un moment polític tan incert com apassionant, amb nous escenaris d’esperança, nous lideratges amb noves formes de fer política i noves oportunitats no previstes fins fa una setmana.

Certament tinc la decisió presa des de fa temps, possiblement des de la nit electoral del maig del 2015, en la qual 23 vots ens van apartar del govern municipal. M’he donat el temps necessari per reflexionar-hi, per valorar pros i contres, i per escoltar propostes que em fan mirar al futur amb molta il·lusió.

Lluny queda l’any 1999, en què l’Emili Pérez em va donar l’oportunitat d’entrar en política: 20 anys de regidora, 12 dels quals com a alcaldessa de Palamós, dels quals m’emporto un record emocionat i agraït alhora, però sobretot la satisfacció d’haver treballat per un Palamós millor, més social i més just, amb projectes com la llar d’infants, la biblioteca municipal, les obres noves i de reforma a les escoles públiques de La Vila i el Vila-romà, la Llei de Barris a Mas Guàrdies... Un Palamós capdavanter, amb projectes com l’Espai del Peix, la terminal de creuers, la piscina mancomunada... Un Palamós més respectuós amb el seu patrimoni natural i cultural, amb projectes com la recuperació de la capella del Carme, el castell de Sant Esteve, el parc del Convent dels Agustins... El meu agraïment infinit a tots els regidors amb qui vam compartir els diferents governs municipals i que van fer possible deixar tot aquest llegat al poble de Palamós. Agraïment que faig extensiu als tècnics i treballadors municipals, amb qui vam treballar molt a gust. De manera destacada vull tenir unes paraules de reconeixement per al regidor Joan Gea, el meu regidor fidel, l’etern número 2 sense el qual res hauria estat possible, per mi tot un número 1! Moltes gràcies, Joan!

Paraules de reconeixement que també mereix la Raquel Gallego, regidora de màxima confiança al llarg dels quatre darrers mandats i que va imprimir una nova manera de fer a les àrees socials, especialment a la d’Ensenyament. Només em resta donar les gràcies a tots els palamosins que al llarg d’aquests anys han confiat en el nostre projecte i a les persones que van formar part dels equips i candidatures de les diferents eleccions municipals. Avui faig públic que a les eleccions municipals del 2019 no em tornaré a presentar, i ho faig amb el cor petit... M’estimo Palamós i desitjo molts encerts als futurs equips de govern!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Jon O. Urain
Editor de política de ‘Berria’

“EH Bildu ja és una alternativa de govern al País Basc”

Barcelona
Carles Puigdemont
Candidat de Junts+Puigdemont per Catalunya

“Si hi ha una majoria simple però sòlida hem d’intentar governar”

Perpinyà
Eugeni Pibernat i Roig
Portaveu de Tots per Begur i Esclanyà (TxBE) i cap de l’oposició local

“Sense nous permisos d’obres no hi ha marge per invertir”

Begur
estats units

Desenes de detinguts en la Universitat Yale contra la guerra a Gaza

barcelona
guerra a gaza

Detinguts dos palestins a Jerusalem per atropellament

barcelona
unió europea

Brussel·les amenaça de suspendre TikTok Lite a Espanya i França

barcelona

Boadas defensa que la Casa Pastors sigui un centre obert a la ciutadania

girona

Xavier Garcia Albiol, ingressat per una arrítmia

Badalona
regne unit

Sunak anuncia deportacions a Ruanda en deu o dotze setmanes

barcelona