Política

Teresa Ferrés no aspirarà de nou a l’alcaldia de Palamós

La portaveu del grup del PSC, a l’oposició, i alcaldessa entre el 2003 i el 2015 opta per obrir una nova etapa després de vint anys i deixa la política municipal

Maria Teresa Ferrés, exalcaldessa de Palamós pel PSC entre el 2003 i el 2015 i actual portaveu del grup socialista a l’oposició no repetirà per decisió pròpia com a cap de llista a les municipals del 2019. Amb aquest anunci, a més, Ferrés vol manifestar que diu adeu a la política activa municipal després de vint anys d’intens treball, primer a l’oposició i, després, a partir del 2003, a l’alcaldia, que va perdre el 2015 per només 23 vots de diferència contra ERC.

Aquesta és, segons Ferrés, una decisió molt meditada que ara finalment ha volgut fer pública en un escrit –que reproduïm més avall–. “La decisió de no tornar-me a presentar segurament, tot i que inconscientment, la vaig prendre la mateixa nit electoral, però vaig decidir sospesar-ho molt bé”, explica. Ara fa un any ja va tenir clar que calia fer un pas al costat, però tot just fa dos mesos que ho ha comentat a la gent més pròxima.

Gestió i projecte

La gestió de Ferrés i el seu equip al capdavant de l’alcaldia, amb pactes amb Entesa i ERC, s’ha caracteritzat per una profunda aposta per la modernització de l’Ajuntament, que, diu, va ser la primer gran fita. “Érem conscients del que havíem heretat i calia fer un canvi”, explica. Això es va fer en paral·lel a una ambiciosa aposta per temes socials, pel pla de barris, la millora de carrers, la llar d’infants, la biblioteca i l’Espai del Peix, entre molts altres projectes. Tot plegat, segons explica, treballant sempre pel ciutadà però tenint clar que calia projectar Palamós com una població capdavantera. Maria Teresa Ferrés se centrarà ara en projectes empresarials que l’apassionen i, també, en l’assessorament polític. “Ara mateix vull que la meva experiència pugui ser útil a la societat”, va destacar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

La incertesa per la carta de Sánchez sacseja l’inici de campanya pel 12-M

barcelona
Estat espanyol

Feijóo diu que Sánchez fa una “operació de supervivència política”

Estat espanyol

La fiscalia demana arxivar el cas contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona
política

Aragonès diu que no té sentit una qüestió de confiança i demana a Sánchez que “planti cara” a la ultradreta

barcelona

Manos Limpias admet que la denúncia es basa en retalls de premsa

Barcelona
política

Illa diu que respecta el “parèntesi” de Sánchez i crida els socialistes a la “resistència”

barcelona
política

Jordi Pujol : “Ara toca Junts, votaré Puigdemont”

barcelona
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans