Política

Amesa a tràmit la querella contra Turull i la seva dona per suposat delicte d’insolvència punible

La sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha admès a tràmit la denuncia de la fiscalia pel traspàs de patrimoni

La sala penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha admès a tràmit la querella interposada per la fiscalia contra Jordi Turull, en concepte d¡autor, i la seva dona, Blanca Bragulat, per un delicte d’insolvència punible en irregularitat en el traspàs de patrimoni relacionat amb l’immoble de Parets del Vallès, que estava només a nom del conseller empresonat.

La sala acorda la incoacció de diligències prèvies per a la investigació dels fets. La investigació se centrarà en la transmissió de bens que Jordi Turull va fer a favor de la seva dona per fer donació de la meitat de la finca de la qual Turull era propietari únic a la localitat de Parets del Vallès. També de la donació de 53.797,11 euros, que correspon a la meitat del saldo del compte corrent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia