Política

Montserrat posa la mà al foc per Casado en el cas del seu màster i defensa que “és innocent”

La portaveu del PP al Congrés diu que el tema “té molt poc recorregut” i retreu que sigui “un atac a l’honorabilitat” del partit

L’exministra i portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, ha fet aquest dimarts una aferrissada defensa del president del partit, Pablo Casado, en el cas del seu màster. En una entrevista a RAC1, la popular ha sortit així al pas després que la jutgessa que investiga la causa ho traslladés al Suprem en sospitar que podrien haver-li regalat el títol.

Així, preguntada per si posa la mà al foc pel seu líder, Montserrat no ha tingut dubtes. “Totalment. Porta quatre mesos donant explicacions i aportant la documentació. Crec que és un tema que té molt poc recorregut. És innocent i així ho veurem”, ha sentenciat.

I és que la dirigent del PP considera que “s’està acusant Casado d’una cosa que no és certa”. “Sempre ha ajudat la justícia, ha estat clar i transparent”, ha dit, tot considerant que el cas “és un altre atac a l’honorabilitat del PP”.

En aquest sentit, s’ha queixat que “quan es tracta del govern del PP sembla que hi ha una doble vara de mesurar” perquè “els polítics rivals ho volen aprofitar”. “Ningú parla del president Pedro Sánchez, que ningú sap on és la seva tesi. Com pot ser que hagi modificat el seu currículum i no hagi ni demanat perdó?”, ha sentenciat.

L’exministra, a més, ha reiterat l’argument que Casado va llançar dilluns en roda de premsa, relligant l’ètica política només amb el compliment de la legalitat estricta. “És irrellevant -si és ètic o no aprovar un màster entregant només quatre treballs i sense anar a classe-. L’ètica és la llei i la llei decidirà”, ha indicat.

D’altra banda, preguntada per la presència del rei Felip VI als actes d’homenatge a les víctimes dels atemptats del 17-A, Dolos Montserrat ha defensat que assisteixi com a cap d’Estat que és i ha lamentat que “per desgràcia, probablement” acabi havent-hi una escridassada quan aparegui a l’homenatge. “El PP sempre estarà amb el Rei”, ha comentat, tot criticant que ja l’any passat “els polítics van polititzar els actes d’homenatge a les víctimes i va ser una vergonya i una ofensa”.

A més, ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que deixi de dir que el monarca no és el rei dels catalans, perquè “el Rei és el rei de tots, i és benvingut sempre a Catalunya”. “Demanem que no s’utilitzi aquest dia amb finalitats partidistes, per dividir més la societat civil catalana i per l’únic objectiu de Quim Torra, que és trencar Espanya”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona
estat espanyol

Europa reacciona a la “bomba a Espanya” de la possible dimissió de Sánchez

barcelona
ESTAT ESPANYOL

Rovira empatitza amb Sánchez i li recorda que ella és a l’exili

BARCELONA
estat espanyol

Puigdemont anima Sánchez a presentar una qüestió de confiança

barcelona
estat espanyol

Feijóo acusa Sánchez de desistiment de funcions i de victimitzar-se

barcelona
estat espanyol

Yolanda Díaz dona suport a Sánchez i crida a “defensar la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Rufián: “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona