Política

DAVID SALDONI

PRESIDENT DE L’ACM

“Hem de fer que l’AMI tingui més socis el juny del 2019”

Projecte
“Hi ha d’haver una proposta política impregnada de valors republicans als ajuntaments, i plans de govern per poder aplicar”

David Saldoni ressalta la importància de les municipals del 2019 per al procés, i reclama “una proposta política impregnada de valors republicans” al màxim d’ajuntaments, per tal de poder aplicar plans de govern en aquesta línia. “Hem d’aconseguir que l’AMI pugui tenir més socis el juny del 2019 que no pas avui”, resumeix. El president de l’ens municipalista, que agrupa 931 municipis dels 947 del país, recalca la diferència que la prioritat a escala local la té la llista més votada, i les sumes “a vegades no donen”, ja que qualsevol alternativa passa per una majoria absoluta. “Això és un element distorsionador que a cada ciutat s’ha de poder analitzar, cal fer una cirurgia”, defensa, per tal de buscar “la fórmula que sumi més”, sobretot a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia