L'oposició de Montserrat denuncia la compra de voluntat d'un regidor socialista

Albert Font Grandia, després d'haver estat expulsat de l'organització Gent d'Esquerres, que agrupa socialistes, comunistes i ecologistes del poble, sustenta amb el seu suport, la política que desenvolupa el PP en aquesta localitat de la Vall dels Alcalans.

L'escenari polític d'aquesta vila es troba configurat per cinc regidors de Gent d'Esquerres, més cinc regidors del Partit Popular i un regidor de l'agrupació Aigua que fins fa ben poc es trobava coalligat amb el PP, però que des d'un temps ençà, havia trencat palletes degut a la política erràtica d'aquells que representaven la majoria.

Segons Gent d'Esquerres, la compra de voluntats per part del PP local, ha estat fonamentada en la concessió d'una llicència d'obres a favor de l'empresa propietat d'Albert Font, tot i disposar l'expedient formulat, d'informes desfavorables.

No es descarta que el regidor trànsfuga siga denunciat davant els tribunals de justícia per tràfic d'influències, en cas que aquest no torne l'acta de regidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.