Política

Concentracions arreu del país i a les presons en suport de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

El president de la Generalitat els visita al centre penitenciari

A la capital catalana es fa una crida als ciutadans per anar a les 20h a plaça Catalunya, mentre s’organitzen sopars davant de Lledoners, Puig de les Basses i Mas d’Enric

Aquest dimarts fa un any que el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i el llavors president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i actual diputat de JxCat, Jordi Sànchez, van ser empresonats. L’ANC i Òmnium ha organitzat diverses concentracions en places i carrers de tot el territori, així com també s’han convocat sopars davant de les presons de Lledoners, Puig de les Basses i Mas d’Enric, on estan empresonats els presos i les preses polítiques.

El president de la Generalitat, Quim Torra, també visitarà Cuixart i Sànchez a la presó.

L’acte principal de l’ANC i Òmnium és la concentració convocada a plaça de Catalunya a les 20h del vespre a Barcelona.

A Girona, s’ha fet una crida per anar a sopar a la presó de Puig de les Basses, al costat de Figueres.

A les delegacions de les dues entitats del Tarragonès s’han mobilitzat per anar a sopar a Mas d’Enric , on està ingressada en presó provisional l’expresidenta del Parlament i de l’ANC, Carme Forcadell.

També s’ha fet una crida general per anar a la presó de Lledoners on estan tancats Cuixart i Sànchez, a més d’Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull i Josep Rull.

Però en moltes places de pobles i ciutats d’arreu de Catalunya també es fan activitats i concentracions davant els ajuntaments per reivindicar la llibertat de Cuixart i Sànchez avui que fa un any que estan en presó preventiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia