Política

Casado acusa Sánchez de ser “partícip i responsable” d’un cop d’Estat

Assegura que el president espanyol ha “deixat tirats” els jutges que defensen “l’Estat de dret”

El líder del PP, Pablo Casado, ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de ser “partícip i responsable del cop d’Estat que s’està perpetrany a Espanya” per haver hagut de demanar “prestat” el seu “allotjament a la Moncloa” als independentistes i a Podem.

“Vostè està assegut al banc blau gràcies als vots dels partits independentistes, com ens ve a parlar del Brexit quan és l’aliat dels que volen trencar Espanya i és ostatge dels partits colpistes”, ha apuntat Casado, que ha afirmat que el president espanyol “envia emissaris a la presó a negociar el pressupost”. En aquest marc, ha acusat el president espanyol de “deixar tirats els jutges en la seva defensa de l’Estat de dret a Espanya”.

En la seva resposta a la intervenció de Pedro Sánchez, que ha comparegut al Congrés per informar de l’últim Consell Europeu i donar explicacions sobre la venda d’armes a l’Aràbia Saudita , Casado ha criticat el “desvergonyiment” de Sánchez per mostrar la seva preocupació amb la “segregació” del Regne Unit de la UE quan ell és “aliat dels que volen trencar Espanya”.

Abans, el líder del PP ha criticat també Sánchez per fer aquest “artifici” de compareixença en comptes d’acudir al Congrés a donar explicacions sobre aquest “govern tan bonic” que “se li cau a trossos” en el que utilitza els ministres com a escuts “humans” per no haver de donar explicacions.

Resposta de Sánchez: “És inacceptable”

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha advertit aquest dimecres al líder del PP, Pablo Casado, que considera que algunes de les seves manifestacions durant la compareixença al Congrés dels Diputats “no són acceptables”. “Acusar-me a mi de partícip del cop d’estat que s’està fent en aquest país no és acceptable”, ha dit Sánchez, que ha emplaçat Casado a aprofitar “l’oportunitat” del torn de rèplica per “retirar” aquesta frase. En aquest marc, li ha demanat que “faci oposició, torni a la moderació i abandoni la crispació”, perquè els votants de centredreta “esperen un PP renovat que no és involucionar ni les tesis passades que el que fan és que vostès siguin a l’oposició”. “Vostè no em pot retreure ser un suposat colpista o un col·laborador del colpisme, i li demano que retiri una frase que omple d’ignomínia el seu grup parlamentari”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

La incertesa per la carta de Sánchez sacseja l’inici de campanya pel 12-M

barcelona
Estat espanyol

Feijóo diu que Sánchez fa una “operació de supervivència política”

Estat espanyol

La fiscalia demana arxivar el cas contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona
política

Aragonès diu que no té sentit una qüestió de confiança i demana a Sánchez que “planti cara” a la ultradreta

barcelona

Manos Limpias admet que la denúncia es basa en retalls de premsa

Barcelona
política

Illa diu que respecta el “parèntesi” de Sánchez i crida els socialistes a la “resistència”

barcelona
política

Jordi Pujol : “Ara toca Junts, votaré Puigdemont”

barcelona
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans