Política

El Govern fa oficial el nomenament de Victòria Alsina i Daniel Camós com a delegats als EUA i a França

Està prevista la reobertura abans de finals d’any de les oficines de la Generalitat a París i Washington tancades amb el 155

La politòloga Victòria Alsina i l’economista Daniel Camós han estat nomenats nous delegats del Govern als Estats Units i a França pel Govern. El Departament d’Acció Exterior, Relacions institucionals i Transparència ha aprovat aquest dimarts el nomenament d’Alsina com a nova delegada de la Generalitat als EUA i Camós com a delegat a París. Dos noms que ja s’havien anunciat per la mateixa conselleria després que fossin triats en un concurs públic. Amb aquesta publicació oficial, es posa en marxa la reobertura prevista abans que acabi l’any tancades d’aquestes delegacions amb l’aplicació del 155.

D’acord amb informació facilitada pel departament, Alsina (1983) és doctora en Ciències Polítiques i Socials per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i actualment és professora i investigadora a la Harvard University i a la New York University. A més, disposa d’un Màster en Gestió Pública per la UAB, la UB i la UPF, i un Màster en Direcció Pública per ESADE Business School. Les seves especialitats són la reforma del sector públic, la col·laboració público-privada i la regeneració democràtica.

Per altra banda, Daniel Camós (1980), doctor en Economia per la Paris School of Economics i la Université Libre de Bruxelles i enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, està especialitzat en infraestructures. El nou delegat a París compta amb més de deu anys d’experiència en la gestió de projectes públics, l’anàlisi de polítiques públiques i la recerca en països en vies de desenvolupament. Entre els organismes i institucions on ha treballat prèviament hi ha el Banc Mundial, la Comissió Europea o les Nacions Unides. També disposa d’un Màster d’Administració Pública en Desenvolupament Internacional per la Harvard Kennedy School i d’un diploma internacional d’Estudis Polítics per l’Institut d’Études Politiques Sciences Po de París.??

Pla de desplegament de les delegacions a l’exterior

La reobertura de les delegacions dels Estats Units i de França, prevista abans que acabi l’any, forma part de la primera fase del pla de desplegament de les delegacions del Govern a l’exterior, la qual també inclou la reobertura de les oficines de representació del Govern a l’exterior al Regne Unit i Irlanda, Itàlia, Alemanya, i Suïssa. Les tres primeres ja s’han reobert i només queda pendent l’oficina a Ginebra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona
estat espanyol

Europa reacciona a la “bomba a Espanya” de la possible dimissió de Sánchez

barcelona
ESTAT ESPANYOL

Rovira empatitza amb Sánchez i li recorda que ella és a l’exili

BARCELONA
estat espanyol

Puigdemont anima Sánchez a presentar una qüestió de confiança

barcelona
estat espanyol

Feijóo acusa Sánchez de desistiment de funcions i de victimitzar-se

barcelona
estat espanyol

Yolanda Díaz dona suport a Sánchez i crida a “defensar la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Rufián: “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona