Política

Arrimadas i Sanchis s’enganxen per TV3 amb acusacions creuades de mentir

La líder de Cs retreu l’ús del terme exili’ i el director de la cadena demana “responsabilitat”

L’entrevista obté només un 6,9% de quota de pantalla, la menys vista que li han fet a la cap de l’oposició

La líder de Cs al Parlament, Inés Arrimadas, i el director de TV3, Vicent Sanchis, s’han enganxat aquest diumenge a la nit durant una entrevista a la televisió pública amb acusacions creuades de mentir. Arrimadas ha qüestionat la cadena per “dir cada dia” que hi ha exmembres del Govern a “l’exili”. “Es menteix, es diuen moltes mentides, s’informa de manera fora de la realitat; li podria posar molts exemples”, s’ha queixat Arrimadas. Al seu torn, el director de la cadena li ha demanat “responsabilitat” i l’ha convidat a “preguntar” què va passar abans de carregar contra TV3 en l’entrevista a l’exalcalde de Medellín al ’FAQS’. “No li sembla que els que demanen responsabilitat haurien de ser els més responsables i quan menteixen deixar de fer-ho?”, ha afegit Sanchis. “No mentim i la gent ho veu”, li ha replicat Arrimadas.

Sanchis li ha mostrat un tuit d’Albert Rivera per demostrar que també Ciutadans menteix. En el tuit es veu una fotografia de la porta de la botiga de la mare del líder de Cs amb la pintada “Ciudadanos nazi” i el text: “Així ha aparegut la tenda de la meva mare. Els feixistes intensifiquen la seva violència, assenyalant comerços, seus i lcases de les famílies dels que defensem la democràcia i l’estat de dret. Abandonar els catalans en mans del racista Torra seria imperdonable”. Sanchis, però ha ensenyat la imatge real de la pintada que deia : “Ciudadanos nazis. Visca el PP”.

Arrimadas no ha entès per què Sanchis deia que estaven mentint i el director de TV3 li ha hagut d’explicar que Rivera havia identificat la pintada amb el president Torra quan, segons s’interpreta del text de la pintada, seria algun partida del PP qui l’hauria dut a terme.

La líder de Cs, que ha recordat al director de TV3 que està reprovat pel Parlament, ha afirmat que és “trist” que una part de la població no sintonitzi la televisió pública perquè “no s’hi senten reflectits”. “La gent que vota Cs també té dret a posar TV3”, ha reclamat.

Sanchis, que li ha demanat que es deixessin de dir “barbaritats i falsedats”, en un “petit debat” amb la cap de l’oposició, ha resolt: “Si Catalunya som tots, també són vostès i la gent que fem televisió pública i per tant estaria bé que hi hagués calma serena”. “Totalment d’acord”, hi ha afegit ella.

L’audiència més baixa

L’entrevista de TV3 va obtenir un 6,9% de quota de pantalla, amb 176.000 espectadors. Es tracta de la més llarga i la menys vista de les que se li han fet a la líder de l’oposició, segons les dades de la televisió pública. El nombre d’espectadors que van connectar en algun moment amb el programa és de 469.000 espectadors i el minut més vist va ser a les 22.02h amb 219.000 espectadors i un 8,2% de quota. L’anterior entrevista a la líder de Cs que el mitjà va fer-li el desembre del 2016 va aconseguir dades millors. Concretament, va congregar davant l’aparell 219.000 espectadors, un share del 7,2%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Haití

Pren possessió el Consell Presidencial de Transició

Barcelona
guerra a gaza

Israel es prepara per envair Rafah

barcelona
Portugal

El creixement de la ultradreta marca el 50 aniversari de la Revolució

Barcelona
política

Aragonès “celebra” que Puigdemont posi “ara” en valor una taula entre governs

barcelona

Entitats ecologistes insten el PSC, ERC i Junts a renunciar als macroprojectes turístics

barcelona
política

Barcelona donarà suport a la creació d’un estat palestí

barcelona
política

Puigdemont proposa la cancel·lació del deute amb l’Estat

barcelona
Estat espanyol

Presenten una altra querella contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
política

Illa descarta fer “un Collboni” i ser investit amb els vots del PP

barcelona