Política

Pedro Sánchez apel·la al diàleg “serè, moderat i sensat” per cohesionar Espanya dins la llei

El president del govern espanyol assegura que cap problema “real de les societats es resol des de la crispació i el conflicte”

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha insistit aquest dissabte en la via del diàleg: “La cohesió l’hem de construir i hem de dialogar entre tots per construir més i millor cohesió”. I és que, al seu entendre, “cap problema real de les societats es resol des de la crispació i el conflicte” i per això ha apel·lat al diàleg “serè, moderat i sensat” per construir “entre tots” la cohesió d’Espanya dins de la legalitat.

Sánchez ha fet aquesta afirmació durant la seva intervenció a l’acte de commemoració del 80 aniversari de l’ONCE, que ha reunit a Madrid a 5.000 membres del grup social. 

El cap de l’executiu espanyol ha dit compartir amb l’ONCE el seu objectiu d’aconseguir la cohesió i ha insistit que és una cosa que s’ha de “construir i treballar” entre tots.

En aquesta línia, ha destacat que la millor eina per a cohesionar qualsevol societat és la fraternitat i la solidaritat i ha incidit en que, després d’anys de crisi econòmica i social, el govern pretén aprovar els Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any vinent.

Uns pressupostos, ha subratllat, que van a lluitar contra les dues principals xacres i desafiaments que, segons el seu parer, té la societat: la precarietat laboral i l’exclusió social, perquè els seus grans objectius són consolideu el creixement econòmic i la creació de llocs de treball.

Abans de la seva intervenció, el president espanyol ha parlat de forma distesa durant llarg estona amb diferents grups de persones vinculades a l’ONCE, com a venedors, estudiants cecs, experts en tecnologies accessibles o esportistes amb discapacitat.

Entre aquests últims estava el seleccionador nacional de futbol per a cecs, Jesús Bargueiras, qui li ha demanat posar per a un selfi que el propi Sánchez s’ha encarregat de fer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Puigdemont no donarà suport als comptes espanyols si Sánchez no compleix amb Catalunya

barcelona
Política

El Parlament dona suport als encausats de Tsunami

barcelona
orient mitjà

L’Iran minimitza l’atac a Esfahan i no dona senyals de resposta

barcelona
Política

ERC formalitza la proposta d’un cara a cara entre Aragonès i Puigdemont

barcelona
política

Els homes joves són els més espanyolistes, segons una enquesta d’Òmnium

barcelona
política

Aprovada la partida urgent de 142 milions per fer front a la sequera

barcelona
política

El Parlament convalida el decret per salvar 1.850 milions dels pressupostos fallits

barcelona
orient mitjà

Creixen els temors d’una incursió de l’exèrcit israelià a Rafah

barcelona
judicial

La Fiscalia de l’Audiència Nacional veu terrorisme al cas del Màgic

barcelona