Política

Colau es compromet a presentar una nova proposta de pressupostos

L’alcaldessa garanteix que serà “el més detallada possible” basant-se en els PGE

Pisarello defensa que la presentació del projecte de comptes de l’Estat permet fer “càlculs” més exactes

El govern de Barcelona s’ha compromès aquest dimarts en la comissió d’Economia i Hisenda a presentar una nova proposta de pressupostos “el més detallada possible” per al 2019. El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, ha dit que la presentació del projecte de PGE permet fer “càlculs” més exactes i que, posteriorment, el govern obrirà converses amb els grups municipals. L’oposició ha criticat que el govern municipal “supediti” els comptes de l’Ajuntament als de l’Estat i l’han acusat de “renunciar a la sobirania local”.

Pel que fa als PGE, Pisarello ha dit que hi veu “coses interessants”, però també ha criticat que no incorporin la limitació dels preus dels lloguers o la compensació de les plusvàlues. El primer tinent d’alcaldia ha assegurat que la proposta de pressupostos “continuarà sent expansiva” i ha alertat que “no és bo” per a cap administració que els pressupostos estiguin prorrogats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia