Política

ERC presenta Isabel Rigat a l’alcaldia de Sant Joan

És la presidenta de l’associació de comerciants, i encapçala una llista independent amb el suport republicà

Vol trencar amb 24 anys de política monocolor

ERC torna a concórrer a les eleccions municipals a Sant Joan les Fonts després d’intentar-ho sense èxit el 2015 i ho fa amb Isabel Rigat com a alcaldable. ERC va tenir representació en el ple per última vegada en el mandat del 1991. Es tracta de la presidenta de l’associació de comerciants del municipi i ho fa sota les sigles Sant Joan Plural-ERC. La candidata ha remarcat que ara és el moment del canvi després de 24 anys de Joan Espona (Independent amb el suport de CDC, CiU i ara el PDeCAT). “Som un grup de gent amb una llarga trajectòria i implicació amb diverses entitats del municipi, que volem donar un aire nou al nostre poble, amb idees noves i més eficients, per trencar amb 24 anys d’una sola manera de fer i de pensar”, ha remarcat durant la seva presentació, presidida pel president del Parlament, Roger Torrent. Aquest canvi que proposa Rigat s’ha de fonamentar, segons ella, en una sèrie de punts: que els veïns tinguin més veu i vot en les decisions importants per a Sant Joan; en la continuïtat dels projectes que s’han dut a terme, i en el suport a les entitats del poble atenent tots els nuclis urbans que formen el municipi, la Canya, Begudà, Sant Cosme, Aiguanegra i Sant Joan les Fonts. “Volen que cap nucli se senti oblidat i, per sobre de tot, fer un pressupost coherent i sense estirar més el braç que la màniga”, ha indicat la candidata, que ha remarcat que són un grup independent que té el suport d’ERC.

Precisament, ERC va ser la que va permetre governar l’actual alcalde durant el seu primer mandat municipal. Espona va guanyar les eleccions municipals de fa 24 anys amb sigles independents i amb el suport de Convergència, però amb majoria. Unió es presentava amb les sigles de CiU.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia