Política

Arrimadas encapçalarà una protesta a Waterloo però rebutja la invitació de reunir-se amb Puigdemont

La líder de Cs anuncia una concentració davant la Casa de la República per “recordar” que la república “no existeix” i que ell “no és president de res”

“I si parléssim com dues persones que representem ciutadans de Catalunya i tenim opinions diferents?”, li pregunta el president

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha anunciat a través d’ un vídeo a les xarxes socials aquest dijous al vespre que diumenge viatjaran fins a Waterloo per “defensar els catalans no independentistes” i recordar a Carles Puigdemont que la república “no existeix” i que “no és president de res”.

Puigdemont no ha tardat en recordar-li a través d’un tuit que “la darrera diputada del seu partit que em va venir a veure a la Casa de la República va acabar expulsada de Cs justament per haver-se reunit amb mi...”.

Aquest divendres, Puigdemont ha replicat a Arrimadas, que està disposat a mantenir una “entrevista cordial” amb ella aquest diumenge. En declaracions des de Brussel·les, Puigdemont ha respost d’aquesta manera després que la líder de l’oposició hagi anunciat a través d’un vídeo a les xarxes que anirà fins a Waterloo aquest diumenge per “recordar a Puigdemont que la república no existeix”. A través del seu compte de Twitter, Puigdemont ha afegit que l’última diputada de Cs que el va anar a veure a la “Casa de la República” va acabar expulsada del partit per haver-se reunit amb ell, en referència a Carolina Punset.

Arrimadas no es reunirà amb Puigdemont

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, no es reunirà amb l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. Així ho ha volgut aclarir la formació d’Albert Rivera després que es plantegés aquesta possibilitat.

Minuts després de conèixer’s la matisació de Cs, Puigdemont ha tornat a piular per qüestionar l’estratègia d’Arrimadas de voler “dir-li que la república no existeix” sense reunir-se amb ell. “I com m’ho vol dir, per telepatia, per megafonia? Mira que ja és ben rar això de fer 1.300 Km per anar a un lloc “que no existeix” per dir-li que “no existeix”... Fem-ho senzill: i si parléssim com dues persones que representem ciutadans de Catalunya i tenim opinions diferents?”, ha publicat l’expresident.

El precedent d’Amer

El viatge d’Arrimadas a Waterloo es produirà una setmana després que la líder de Cs, acompanyada de diputats, anés a Amer, el poble de Puigdemont.

Arrimadas ha afirmat que la jornada de vaga general d’aquest dijous ha estat “un altre dia de caos” amb els carrers “presos pels comandos violents encoratjats per Torra”. La cap de l’oposició, que ha criticat que s’hagi tancat el Parlament, ha denunciat el “desgovern dirigit per un fugit de la justícia a Waterloo” que suposa la Generalitat, en referència a Carles Puigdemont. Arrimadas també ha denunciat que “un dia més”, el govern de Pedro Sánchez “no fa res i abandona milions de catalans”. Arrimadas assegura que també li diran a Puigdemont que “no parli en nom de Catalunya” perquè són “molts més” els que volen seguir essent catalans, espanyols i europeus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Espanya defensa la sentència del procés a Estrasburg

barcelona
política

Mas Guix entrega a Aragonès la proposta de finançament singular

barcelona

El sud global ja és aquí

Girona
Andrei Makaritxev
Investigador associat del CIDOB i professor de la Universitat de Tartu

“Putin vol que la guerra formi part de la vida quotidiana”

barcelonA
Kristian Herbolzheimer
Director de l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)

“No hi ha cap país al món que pugui donar lliçons a un altre”

barcelona

Brasil, el gegant que reclama atenció

Buenos Aires
Joan Timonet
Cap de l’oposició a Sant Joan les Fonts (Sant Joan Plural)

“Fem nosa a l’equip de govern, ens sentim menystinguts”

Sant Joan les Fonts
guerra a gaza

La UE acorda sancionar a Hamàs i a colons israelians extremistes

barcelona
guerra a europa

Els 27 aproven 5.000 milions d’euros per enviar armes a Ucraïna

barcelona