Política

L’advocada de Cuixart afirma que l’interrogatori demostra que es tracta d’un “judici polític”

Marina Roig diu que estan satisfets amb la seva declaració perquè el líder d’Òmnium ha relatat “no només els fets” sinó també el sentiment de la societat catalana”

L’advocada de Jordi Cuixart, Marina Roig, assegura que l’interrogatori al líder d’Òmnium ha servit per demostrar que es tracta d’un “judici polític”. Roig diu que amb les seves intervencions ha convertit en “protagonista” aquesta concepció d’un judici que “vulnera els drets fonamentals”. “Fins al punt que el algun moment el tribunal ha hagut de dir al fiscal que canviés les preguntes perquè estaven convertint això en el que no volien que fos”.

La lletrada de Cuixart ha dit que estan “satisfets” amb la seva declaració perquè “no només ha explicat els fets, l’1-O i el 20 de setembre” sinó que també ha “reflectit molt bé el sentiment de la ciutadania”. “Com ell molt bé ha dit, no és un polític pres sinó un pres polític”, ha afegit Roig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia