Política

Diana Riba: “De moment s’han presentat proformes, tuits, un mur, i un pot de Fairy”

La parella de Raül Romeva denuncia que al judici al Suprem “no s’està veient cap fet demostrable de la violència”

La número dos d’ERC a les europees i parella de Raül Romeva, Diana Riba, ha lamentat aquest dimecres des de Brussel·les que el Suprem hagi decidit “no presentar les proves” en el moment en què els testimonis estan declarant. “Denunciem que no es pot testificar sense les proves al davant”, ha dit Riba en una atenció als mitjans, coincidint amb la presentació de la coalició amb BNG i EH Bildu al Parlament Europeu. Segons ha indicat, cal veure “com avança” el judici a Madrid però ha insistit en el fet que el “factor clau” seran les proves. “De moment només s’han presentat proformes, tuits, un mur i un pot de Fairy”, ha dit Riba, en relació a les declaracions de testimonis com el de l’exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo.

La parella de Romeva ha lamentat que “tot” el que s’està escoltant al judici “segueixen sent paraules”. “Haurem de veure i demostrar quan els testimonis estan dient que hi va haver violència, on és aquesta violència?”, s’ha preguntat.

Riba també ha apuntat que el judici “és un pas més” en la situació que viuen les famílies i ha reclamat “finalitzar amb la presó preventiva”, fet que suposaria “aire fresc”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia