Política

Entrevistem més de 200 candidats

A partir d’avui, a El Punt Avui, conversarem amb els caps de llista de les formacions amb representació en el ple municipal de les poblacions gironines de més de 3.000 habitants

Més de deu setmanes amb entrevistes diàries que elaboraran una vintena de periodistes

El Punt Avui continua fidel al seu compromís amb la informació local entrevistant, a partir d’avui i fins al final de la campanya electoral, més de 200 candidats que es presenten a les municipals del 26 de maig. En concret, els alcaldables que pertanyen a formacions polítiques amb representació en el ple dels municipis gironins de més de 3.000 habitants. Seran més de deu setmanes amb entrevistes diàries que elaboraran un equip format per una vintena de periodistes a fi que els lectors arribin al dia de les eleccions amb la màxima informació possible sobre els caps de llista i les seves propostes de govern per als propers quatre anys. De la resta de municipis gironins, també s’oferirà informació de les candidatures i propostes electorals al llarg de les properes setmanes.

Es tracta d’una nova proposta ambiciosa d’El Punt Avui de cara a unes eleccions transcendents per al futur dels pobles i les ciutats de les comarques gironines i també per al futur del país. Les entrevistes que els anirem oferint tindran diversos formats en funció del nombre d’habitants que tingui la població i s’arribarà a totes les comarques de la demarcació.

Paral·lelament, i tal com s’ha anat fent en els darrers mesos, es continuarà informant puntualment de totes les novetats relacionades amb les eleccions municipals com ara la presentació de caps de llista, de candidatures i de propostes de govern que vagin anunciant les diverses formacions que concorren als comicis.

Més informació

I no ens quedarem aquí. Seguim treballant, i els informarem properament de noves propostes informatives amb relació a les eleccions municipals. Ja els avancem, però, que una altra de les apostes principals d’aquest diari serà l’organització i cobertura de debats electorals en diverses poblacions.

El Punt Avui continua així amb l’aposta per reforçar la proximitat de la informació als lectors. El desplegament per les municipals ja el vam iniciar el mes de maig de l’any passat, amb la publicació d’una quarantena d’anàlisis polítiques i municipals, a través de les quals es va oferir una radiografia de la situació de les principals poblacions en aquell moment. A més, vam engegar una sèrie d’entrevistes als alcaldes de tots els municipis de la demarcació i vam superar també les més de 200 entrevistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona
estat espanyol

Europa reacciona a la “bomba a Espanya” de la possible dimissió de Sánchez

barcelona
ESTAT ESPANYOL

Rovira empatitza amb Sánchez i li recorda que ella és a l’exili

BARCELONA
estat espanyol

Puigdemont anima Sánchez a presentar una qüestió de confiança

barcelona
estat espanyol

Feijóo acusa Sánchez de desistiment de funcions i de victimitzar-se

barcelona
estat espanyol

Yolanda Díaz dona suport a Sánchez i crida a “defensar la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Rufián: “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona