Política

Sabater repetirà per Junts Fem Poble-CUP a Verges

L’actual alcalde diu que “ni la por ni la repressió de l’Estat poden condicionar el futur dels pobles i del país”, malgrat els fronts oberts per la justícia estatal

La candidatura de Junts Fem Poble-CUP, que en els últims comicis del 2015 va guanyar les eleccions municipals a Verges per majoria absoluta, tornarà a presentar-se a les eleccions d’aquest mes de maig amb l’ara alcalde, Ignasi Sabater, altre cop al capdavant. L’acte de presentació es va celebrar el cap de setmana amb la presència de l’alcalde de Viladamat, Robert Sabater, i la diputada al Parlament Natàlia Sánchez.

En l’acte, Ignasi Sabater va fer un balanç de la feina feta durant el mandat i dels projectes que estan per fer, i també va presentar les diverses persones que formaran part del nou projecte, amb la continuïtat dels edils actuals i noves incorporacions. “Un grup transversal i plural, compromès amb el poble de Verges i el país, i disposat a seguir treballant i deixar-s’hi la pell, fent-ne tothom protagonista. Perquè l’Ajuntament és el poble i el poble som tots”, sosté Sabater. El cap de llista, de 38 anys i professor de secundària, ha decidit tornar-se a presentar malgrat estar en diferents fronts oberts amb la justícia espanyola. “És el moment de fer passos valents i ni la por ni la repressió de l’Estat poden condicionar el futur dels pobles i del país”, va afirmar.

Els pilars del nou projecte pel poble de Verges serà un programa “realista i estructurat en compromisos i reptes, la mateixa filosofia dels últims quatre anys”.

Per la seva banda, l’alcalde de Viladamat, Robert Sabater, va donar valor a la força municipalista de la CUP i a la “bona feina” que es fa allà on governen. Finalment, la diputada Natàlia Sànchez va agrair que el grup hagi decidit continuar el projecte perquè “ara és l’hora dels municipis valents, i el poble de Verges ha demostrat durant aquests últims anys que és modèlic pel que fa a la gestió i valent, disposat a denunciar i aturar qualsevol acte de caràcter feixista”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia